Gulvafslibning i København der forskønner byen

Gulvafslibning i København tilbydes af professionelt gulvfirma med mange års erfaring. Vi har specialiseret os indenfor gulvafslibning i København, og vi udfører næsten støvfri gulvafslibning til alle firmaer som har behov for gulvafslibning København. Vi er beliggende i København og udfører større og mindre gulvopgaver i forbindelse med afslibing og gulvafhøvling af trægulve. Vælger du os til gulvafslibning er det din garanti for at kvaliteten er i top, og støvet er i bund. Har du brug for gulvafslibning København så er vi den rette samarbejdspartner.

Gulvafslibning af trægulve København

Du har kan vælge kvalitets afslibning af dine trægulve i hele stor København hos os. Gulvafslibning har altid haft ry for at støve meget, og støv er uundgåeligt. Men de nye slibemaskiner som bruges idag er forsynet med støvopsamlere som opsuger 99% af alt slibestøv ved gulvafslibning i København og omegn. Vi har i de sidste mange år opsat nye standarder for hvilke forventninger, kunder kan have i forbindelse med afhøvling og gulvafslibning i København. Vi lavede en kundeundersøgelse, der viste, at vi kunne forbedre en række ting i forbindelse med gulvafslibning af trægulve i København.

Støv og støvfri afslibning

Næsten 75 % af svarene var minimering af støvet, hvorfor vi valgte en strategi med løbende tiltag og forbedringer. Idag gør vi brug af den nyeste teknologi indenfor branchen og har en maskinpark som giver et godt arbejdsmiljø. Vi har også ændret på vore arbejdsprocesser, så vi minimerer støvet ved selve afslibningen og fjerner det resterende støv som måtte opstå hvor vi udfører gulvafslibning i København. Vi tænker også på miljøet, og der er her sket en stor udvikling i forbindelse med gulvafslibning i København, hvor det idag primært er vandbaserede produkter der bliver brugt. Det har også fjernet en række behageligheder som ubehag og hovedpine hos vore kunder og medarbejdere. Idag er de vandbaserede produkter fuldt på højde med de gamle terpentinbaserede og kræftfremkaldende produkter, så derfor bruger vi selvfølgelig dem ved gulvbehandling og gulvafslibning i København og omegn. Vi bruger kun de absolut bedste produkter til behandling af trægulve i København, og står gerne til rådighed med information og gode råd.

Priser på gulvafslibning København

Det er kun lykkedes via den langsigtede strategi, med løbende investeringer som vi har fulgt igennem de sidste 10 år. Forskellen på de professionelle produkter, og de discount produkter som kan købes er typisk 2-3 gange længere holdbarhed ved korrekt udførelse, som skal medregnes i forbindelse med, vore priser gulvafslibning København. Det kan ligeledes ske ved lejet udstyr, typisk er det dårligt vedligehold lejer som er skyld i det dårlige resultat. For meget afhøvlet kan direkte flække trægulvet, for lidt vil medføre et trægulv som aldrig bliver plan. Afhøvling af trægulve afhøvler op til 4 mm. I forbindelse med vores investeringer, har vore priser gulvafslibning København ikke ændret sig meget. Det samtidig med, forbedringer af arbejdsgangene, har gjort vi stadig kunne have de samme konkurrencedygtige priser gulvafslibning København, men giver kunden meget mere for pengene. Samtidig forlænger det trægulvet´s levetid markant, da der er begrænsninger for hvor mange gange man kan genbehandle et trægulv, hvis man venter så længe at afhøvling igen bliver nødvendig. Det kræver stor erfaring at kunne vurdere hvor meget man skal afhøvle i en given situation. Seer gulvet helt forfærdelig ud efter et besøg af en afsliber skyldtes det enten for lidt afhøvling eller mangel på det, eller at maskinerne ikke har fået efterset lejerne i lang tid.