Gulvsliber leje

Gulvsliber leje og afslibning af trægulve tilbydes af professionelt gulvfirma på Frederiksberg. Udlejning af gulvslibemaskiner for gør-det-selv folk med lyst til at udføre gulvarbejde selv. Vi bistår med rådgivning og vejledning vedrørende afslibningen og alt det forarbejde som nødvendigvis må gøres. Ved enhver gulvsliber leje medfølger der instruktion og vi har en hotline for gør-det-selv folk som man kan ringe til alle timer i døgnet.

Gulvsliber leje for gør-det-selv folk

Gulvafslibning udføres naturligvis bedst af en professionel gulvmand, – en fagmand. Men gør-det-selv gulvafslibning er en mulighed som mange benytter sig af. Det skal dog siges at det er forbundet med en risiko at gøre gulvarbejdet selv. Er du en handyman som selv ordner alle former for håndværk i boligen? kan det give mening at kaste sig ud i et afslibnings projekt. I modsat fald vil jeg fraråde det.

Gør-det-selv gulvafslibning

Gulvsliber leje og udlejning af gulvslibemaskiner tilbydes her hos os. Vi udlejer professionelle gulvslibemaskiner som er større og tungere end normale udlejningsmaskiner. De ekstra tyngde gør dem mere velegnet til de større gulvflader men er mere besværlige at have med at gøre. Det kræver systematisk arbejde hvor ingen områder glemmes. Gulvafslibning må udføres med de rette typer sandpapir og i den rigtige rækkefølge. Afslibningen tilpasses gulvtype, træsort samt gulvets beskaffenhed generelt.

Hjemmegjort gulvafslibning er dømt til at mislykkes

Du kan leje en gulvsliber i forskellige byggemarkeder, herunder:

  • Silvan
  • Bauhaus
  • Stark
  • XL-byg

Men også en del tæppeforretninger og gulvfirmaer har gulvsliber leje som en del af deres sortiment.

Leje af gulvslibemaskiner i sæt

For at udføres en gulvafslibning korrekt er det ikke nok med en stor gulvslibemaskine. Hjørner og kanter må også afslibes, og afslibes korrekt. Det nytter ikke at springe over hvor gærdet er lavest når vi taler om gulvafslibning og gulvbehandling. Et sæt består af følgende:

  • Valsesliber
  • Kantsliber
  • Hjørnesliber
  • Polermaskine
  • Industristøvsuger

Kontakt os gerne for udlejning af gulvslibemaskine og du er godt på vej.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.