Gulvservice indenfor gulvafslibning og behandling

Gulvservice der virkelig gør en stor forskel for kunderGulvservice giver dig gode råd og vejledning om dine muligheder for gulvrenovering. Vi tilbyder sparring omkring gulvbehandling samt gulvinspiration såfremt dette er nødvendigt. Du kan gøre brug af vores erfaring når der skal vælges overflade og få viden og indblik i afslibnings processer.

Hvad er gulvservice?

Vi hjælper dig naturligvis med alt hvad der er muligt, også såfremt du ikke ved hvad du ønsker. Det er vigtig at du får det optimale ud af dit trægulv samt en gulvoverflade som du er glad ved. Lys, mørk, rustik eller blank er blot nogle af de varianter der er at vælge imellem. Nu om dage udfører vi en del hvid olie, hvid lak eller hvid lud, som giver gulvet det lidt eftertragtede hvide look. En hvid patina som mange godt kan lide.

Gulvafhøvling eller gulvafslibning?

Hvornår udføres hvad? Gulvafslibning er det blide og lette løsning, hvorimod en gulvafhøvling arbejder i dybden af træet. En afslibning benytter sandpapir og en afhøvling skarpe klinger som nærmest skræller overfladen af træet. I yderste konsekvens kan det være nødvendigt med en gulvsanering, nyindkøb af gulv samt gulvlægning eller gulvmontering.

En god gulvservice?

Vores målsætning er, at yde en rigtig god gulvservice overfor kunden, med det for øje at opnå den optimale gulvløsning. Vi elsker at have tilfredse kunder, idet vi ved af erfaring, at de anbefaler os videre. Som en god service betyder det meget, at du som kunde er en del af processen. Du får mulighed for at godkende dele af gulvafslibningen samt den efterfølgende gulvbehandling. Når et trægulv skal lakeres påføres der som regel 2 – 3 lag lak efter ønske, og du kan godkende imellem hver behandling. Dette er ikke kun en fordel for dig som kunde men så sandelig også for os, idet vi ved at du er tilfreds med det udførte resultat.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *