Gulvpleje

Gulvpleje benyttes til at bibeholde trægulvet flot og slidstærkt. Trægulve plejes forskelligt afhængig af tilstand og gulvbehandling. Den passende gulvpleje tilrettes gulvvedligeholdelsenog gulvrengøringen i privaten.

Hvofor gulvpleje?

Der er nu hyggeligt med træ og trægulve i hjemmet. Trægulvet tilfører hjemmet noget fuldstændig specielt, i dagligstuen, soveværelset eller et direktørkontor i en forretning. Træ giver en snert af velbehag, eksklusivitet og behagelighed på én gang. Ved at pleje, rengøre og vedligeholde et gulv korrekt, vil du erhverve dig en gulvløsning som holder i årevis.

Gulvpleje og gulvrengøring af trægulve?

Det er vigtigt at der benyttes de rigtige plejemidler til vedligeholdelse og rengøring af parketgulve. Forkert anvendelse af rengøringsmidler er med til at ødelægge og misfarve gulvene. Det kan i øvrigt give problemer at forlade gulve for vådt ved gulvvask. uanset hvilken overflade trægulvet har, må det ikke være vådt/fugtigt i længere tid. Skrappe rengøringsmidler på plankegulve eller parketgulve er unødvendigt.

Gulvpleje af olie, lud og lak plankegulve?

Har du et ludbehandlet trægulv bør det vaskes med sæbespåner eller en natur sæbe til trægulve. Lakerede gulve kan med god nytte vaskes med almindeligt rengøringsmiddel eller et par dråber opvaskemiddel. oliebehandlede gulve kan rengøres med gulvsæbe eller oliepleje, som ganske enkelt blandes i vand.

Hvornår gulvrengøring og hvornår gulvpleje?

Vi tilbyder god vejledning om gulvpleje gulvrengøring samt gulvvedligeholdelse. Såfremt privatboligen har et grimt og slidt gulv, kan det være fristende med en gulvudskiftning og gulvsanering. Mange gange behøver du næppe at skifte dit massive gulv, men kan begrænse sig til en gulvslibning. Fagmanden har en hel del former
for gulvrenovering, herunder afslibning, overfladebehandling og gulvafhøvling, hvorefter dit slidte massive gulv ændres til nyt. Vi bruger fuldslibning, let slibning og gulvafslibning til gulvrenovering.

Hvad er en fuldslibning?

En fuldslibning giver mange gange det smukkeste slutresultet. Her afslibes træet helt, så efterbehandlingen påføres nyslebet træ. Herefter kan der anvendes en ny overfladebehandling med lud, olie, lak og voks. Et unikt udtryk fås med gulvmaling eller gulvbejdse, så det er kun fantasien som sætter grænser.

Hvad forstås ved let afslibning?

Her slibes parket eller plankegulvet kun meget let med fint slibepapir eller et slibenet. Processen egner sig bedst til genopfriskning af gulvet med voks, olie, lak eller sæbe. Gulvoverfladen ‘nulstilles’ så er helt ren og klar til endnu gulvbehandling. Kontakt os gerne for yderligere vejledninger om vedligeholdelse, afslibning og rengøring og gulvpleje

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.