Bejdse og gulvbejdsning af trægulve giver et unikt udseende

Bejdse i eksotiske farver eller tusmørke nuancer? Valget er dit og såfremt dit lyse trægulv ikke skal fremstå i sit naturlige element eller hvidpigmenteres, så er mulighederne mange. Dusede mørke farvenuancer med de rene strukturer fra træets krop vinder mere og mere indpas i danske boliger. Bejdse manipulere den lyse træsort hvor veddet farves og åretegninger, knaster, strukturer bliver mere markant.

Bejdse som Manhatten by Night

Frække nuancer og vovede kontraster, trægulve i pang farver, møbler og interiør i rene nuancer.. Prøv det og oplev en farverig bolig. Måske et trægulv med sort bejdse og en postkasserød sofa og blå lampe, samt et stort maleri med orange farver. Farver, lyse som mørke, giver liv og en livlig atmosfære som føre tankerne hen på ungdommens festlige liv. Mulighederne er mange med bejse på trægulve, og som noget nyt fås bejdse til trægulve i stærke rene farver, lige fra rød, grøn og blå til antrasit grå og spicy sort.

Nyt look med gulvafslibning

En gulvafslibning giver i sig selv trægulvet et nyt udseende. Men med bejdsning indfarves trægulvet hvorved overfladens visualitet ændres. Ofte anvendes bejdsning til at imitere en eksotisk træsort og derved frembringe sydeuropæiske café stemning eller en engelsk up-stairs down-stairs atmosfære. Manipulation med trægulve i skandinaviske træsorter er ikke særligt udbredt i hverken danmark eller det øvrigt norden, men muligheden er til stede og det bør man som gulvfirma gøre kunderne opmærksom på.

Farver og farvemætning af trægulve

Det naturlige og smukke bevares i træet uanset farve og favenuancer. Vi tilskynder at benytte indfarvning med en vis forsigtighed. Ofte fanger bordet når først træet er farvet og det kan ikke lade sig gøre at komme tilbage til det naturlige træ udseende.

Har du et lyst trægulv som du ønsker at give en mørk farve, så tag lige os med på råd først. Vi stor erfaring med bejdsning af træ og kan give dig tips og gode råd med på vejen.